Magyar

Online hibabejelentés

KapcsolatTechnikai tanácsok, ismertetők, segítségnyújtás a facebook oldalunkon.
Forvex Kft facebook
(Kattintson a képre)Online segítség hímzőminta szerkesztéshez
Partner oldalak


Happy

Happy Embroidery

gem-cérna.hu

GEM cérna


compucon


Kapcsolódó dokumentumok


 Frissítve: 2021.01.04.

Happy gyár közel 90 éves működése során az egész világra kiterjedő értékesítési hálózatot hozott létre. A fejlett technológia mellett nagy hangsúlyt helyeznek a gépek, berendezések megbízhatóságára és tartósságára. Talán ez az utóbbi jellemzi a legjobban az ipari és félipari hímzőgépeiket is.

A HCH, HCS2,  HCD3E, HCD3EX és a HCR3 kiemelkedő modellek a piacon. Gyártásuk a mai napig is Japánban történik, japán gyártású alkatrészekből, ami garanciája a kiváló minőségnek. Ezek a nagy teljesítményű gépek ideális és ajánlott termelőeszközei a kisvállalkozások és ipari
felhasználóknak.


Nagy teljesítményű, egyfejes Happy hímzőgépek

Happy egyfejes ipari hímzőgépek
Nagy hímzési sebesség, egyszerű kezelés, és könnyű telepíthetőség jellemzi az egyfejes hímzőgépeket.
Ideális választás a változatos munkák elvégzéséhez. A rugalmas termelékenység és maximális kihasználhatóság az ismérvei ezeknek a gépeknek.
Könnyen telepíthető, mobilis, bármikor bővíthető géppark építhető.
Síkhímzésre, késztermékek és sapkák hímzésére is kiválóan alkalmazhatók.Nagy sebességű, többfejes hímzőgépek

Többfejes ipari hímzőgép HappyNagy szériás ipari felhasználásra készült többfejes, 15 tűs, nagy fordulatszámú hímzőgépek.
A hagyományos kör alakú és border keretek mellett képes különleges kereteket is fogadni: gallér és öv hímző, cipő hímző, táska hímző, sapka hímző, cső hímző (nadrágszár, csizmaszár), flitterező és zsinórozó berendezés fogadására képes.
Extra nagy hímzőterületű, többfejes hímzőgépek
happy HCR3 ipari hímzőgép


Ezek a 15 színes gépek megnövelt fejtávval lettek kialakítva, így extra nagy hímzőmezővel rendelkeznek a nagy hímzési sebesség mellett.