Magyar
Online hibabejelentés

KapcsolatTechnikai tanácsok, ismertetők, segítségnyújtás a facebook oldalunkon.
Forvex Kft facebook
(Kattintson a képre)Online segítség hímzőminta szerkesztéshez
Partner oldalak


Happy

Happy Embroidery

gem-cérna.hu

GEM cérna


compucon


 Frissítve: 2020.02.06.
Stitch & Sew v.2

                                                                              469 000,- Ft-tól (nettó)


Ezt a tervező és szerkesztő programot kezdő és fél-professzionális felhasználók különleges és egyedi igényeinek a kielégítésére fejlesztették ki, amely a Compucon professzionális hímzésben szerzett széleskörű szakmai tapasztalataira épül.
Stitch & Sew számos félautomata és teljesen automata eszközzel könnyíti meg a mintaszerkesztést úgy, mint komplett feliratszerkesztő, a képek, fotók és rajzok automatikus konvertálása hímzőmintává .

Stitch & Sew az egyszerűen használható eszközökkel és a könnyen megérthető utasításokkal segíti, akár egy egyszerű mintát készít, akár egy nagyszabású projekten dolgozik és mindent tartalmaz, amire szükség van a professzionális megjelenésű minta elkészítéséhez.

DemoEmbroidery Operating System 3

                                                                               1 249 000,- Ft (nettó)

 

Az EOS3 egy teljes értékű digitalizáló és mintaszerkesztő program, mely a kreatív és egyedi munkák készítését teszi lehetővé több mint 200 új és átdolgozott tulajdonságával és funkciójával.

Támogatja a vektorgrafikus és bittérképes rajzok és képek szerkesztését, tartalmaz hímző szimulátort, mely 3D-s realisztikus képet ad a mintáról, teljes értékű feliratszerkesztőt több mint 140 előre digitalizált betűtípussal. A program hatékonysága és a könnyen használható kezelőfelülete révén ideális a profi és a kezdő mintaszerkesztőknek is.