Magyar

Online hibabejelentés

KapcsolatTechnikai tanácsok, ismertetők, segítségnyújtás a facebook oldalunkon.
Forvex Kft facebook
(Kattintson a képre)Online segítség hímzőminta szerkesztéshez
Partner oldalak


Happy

Happy Embroidery

gem-cérna.hu

GEM cérna


compucon


Kapcsolódó dokumentumokTisztelt érdeklődő!

 

Az alábbiakban olyan hímzőgépeket ajánlunk figyelmébe, amelyek üzleti, ipari célokra készültek.

Japán gyártók termékei, három év jótállással kerülnek forgalomba. Az ipari gépek rugalmasan használhatók kis- és nagy szériás változatos munkákhoz. Számítógépes kapcsolatuk révén bitmap, vektorgrafikus és fotó alapú egyedi minták készítésere is alkalmasak, akár változó termelési helyszíneken.


Elérhetőségeinkért kattintson ide!


 Happy hímzőgépHímzőgép bérlés,
Különleges keret bérlés,
Tartozék bérlés
Happy gyár közel 90 éves működése során az egész világra kiterjedő értékesítési hálózatot hozott létre. A Happy cégcsoportot 10 vállalat alkotja, tevékenységük elsősorban  számítástechnikával ellátott precíziós mechatronikus berendezésekre irányul, amik az ipar számos területén használatosak. A termékeik között megtalálhatók a megmunkáló központok, ipari és háztartási varrógépek, konyhai robotgépek, amelyek magukon viselik a 21. század legkorszerűbb technikai jellemzőit. A fejlett technológia mellett nagy hangsúlyt helyeznek a gépek berendezések megbízhatóságára és tartósságára. Talán ez az útóbbi jellemzi a legjobban az ipari és félipari hímzőgépeiket is.
A HCS2, HCD2 és a HCD2-X kiemelkedő modellek a termékskálán, gyártásuk a mai napig is Japánban történik, japán gyártású alkatrészekből, ami garanciája a kiváló minőségnek. Ezek a nagy teljesítményű gépek ideális és ajánlott termelőeszközei a kisvállalkozások és ipari felhasználóknak.                 
A hímzőgépek bérbeadásával a célunk az, hogy alkalmazkodva a változásokhoz olyan lehetőséget biztosítsunk ügyfeleinknek és velük együtt vállalkozásunknak, amely hatékonyan képes segíteni elérni céljainkat.

Mindig vannak olyan időszakok amikor a saját tulajdonú gépek mellett szükség lenne további kapacitásra azért, hogy a munkák, a feladatok időben el legyenek végezve. Erre kínálnak megoldást a rövid és a hosszú távú bérleti lehetőségek. A bérleti konstrukcióinkkal csökkenthetők a meglévő költségek, gépeinket úgy használhatja mint a saját tulajdonú eszközeit.

Miért érdemes hímzőgépet és a tartozékait bérbe venni?
A bérbeadott hímzőgépek szinte teljesen újak, a legújabb technológiával felszereltek (Wi-Fi hálózati kapcsolat, magyar nyelvű menü, internetes elérés, folyamatos online támogatás a munkavégzéshez, mintaszerkesztéshez.)
Az új hímzési kapacitás azonnal rendelkezésre áll. A hímzőgépek bérbevételével csökkenthető a termelés akadályozó kockázati elemek száma. Nem kell számolni a szerviz költségekkel és az esetleges termelés kieséssel, mert a gépeket folyamatosan karbantartjuk és szervizeljük. Lehetőség nyílik a hímzőgép saját munkakörülményei közötti kipróbálására, amely segíti a későbbi gépvásárlást. A speciális tartozékok használata jelentősen növeli a hímezhető munkadarabok számát és növeli a termelékenységet. A bérleti költségek előre kalkulálhatók. A bérleti díj költségként elszámolható.